Par-tjek

Par-tjek

Hvorfor tage et Par-tjek?

Par-tjek er for jer, der har lyst til at tage temperaturen på jeres parforhold og få ny inspiration. Et Par-tjek giver indblik i de styrker jeres parforhold har, og de udfordringer, som typisk vil opstå i vores parforhold, når vi lever sammen over mange år. Formålet med et Par-tjek er at hjælpe jer til at styrke og vedligeholde jeres parforhold i tide og over tid.

De fleste af os går regelmæssigt til tandlægen for at få et eftersyn, fordi vi ønsker at have sunde tænder i mange år. Hvis vi ikke gjorde dette, ville der være stor risiko for, at der ville opstå huller og betændelse på et tidspunkt. På samme måde kan det give mening at give vores parforhold et eftersyn i ny og næ, og vedligeholde med henblik på at bevare et sundt og trygt parforhold.

Ønsker I at bestille et Par-tjek, så kan I booke det her:

Fordele ved et Par-tjek

  • Tilbyder en muligheden for, at I som par kan standse op og reflektere over jeres parforhold på et kvalificeret, systematisk og videnskabelig grundlag.
  • Giver information om hvorvidt jeres parforhold lider under nogle af de mest almindeligt forekommende vanskeligheder.
  • Hjælper jer med at I kan tage hånd om de områder i parforholdet, som kræver justeringer, på en ny og konstruktiv måde.

Forløbets indhold

  • Et Par-tjek består af et indledende online spørgeskema som I skal besvare hver især plus 2 x 1,5 times samtale med mig som Par-tjek vejleder.
  • I spørgeskemaet og den første samtale undersøges jeres parforholds styrker og ressourcer samt jeres bekymringer og udfordringer.
  • På baggrund af dette vil I ved den anden samtale modtage feedback – både på det positive og bekymrende – og vi vil sammen tale om, hvad I kan gøre for at tage hånd om jeres udfordringer på en god måde. Her vil I også modtage en personlig feedbackrapport, som I får med hjem og kan benytte som redskab til at arbejde videre med jeres forhold derhjemme.

Det samlede forløb består af følgende trin:

  1. Tilmelding hos mig enten via online booking, tlf 53 39 86 40 eller mail: ah@annettehassingboe.dk
  2. Udfyld spørgeskemaer online
  3. Første samtale
  4. Anden samtale + Feedbackrapport


Hvem har udviklet Par-tjek

Par-tjek er udviklet af Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet med psykolog og postdoc Tea Trillingsgaard i spidsen. Selve konceptet er blevet til på baggrund af teori og erfaring med parterapi. Det er efterprøvet i et ambitiøst forskningsprojekt med 233 deltagende par i årene 2013-2016. Resultaterne er under afrapportering. Inspirationen kommer oprindeligt fra professor James Cordova ved Clark University i USA. Han har i mange år forsket i dette forebyggende tiltag og har fundet positiv effekt. Et Par-tjek kan være med til at reducere risikoen for skilsmisse og styrke parforholdstilfredsheden. James Cordova har fungeret som supervisor og samarbejdspartner igennem udviklingsfasen såvel som forskningsprojektet. Læs mere på www.par-tjek.dk

Par-tjek for at styrke parforholdet

ER der brug for et mere intensiv Parterapiforløb, så læs mere her